Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: BA-BS Form mutabakatları için bir öneri

Kıdemli Üye
    Nereden
    İSTANBUL

BA-BS Form mutabakatları için bir öneri

Herkese kolay gelsin,
    Form mutabakatları için telefon, mail, fax trafiği yaşadığımız şu son günlerde tüm meslektaşlara önerimdir.

Alış ve satış faturalarında biliyorsunuz ki son cari hesap bakiyesi istenirse kullanılan program vasıtasıyla yazdırılabilmektedir.
    Aynı şey BA/BS formları içinde uygulanabilir kanaatindeyim.
    Şöyle ki:
    Aralık ayında olduğumuz bu günlerde bir önceki ayın varsa b formu rakamı varsa kullanılan program vasıtasıyla yazdırılmasını müşterilerimize söyleyip kabul ettirebilirsek işyükümüz %80 oranında azalır kanaatindeyim.
    Programcılar için çok zor bir durum olmasa gerek. Aralık ayında varsa Kasım rakamları, ocak ayında varsa aralık rakamları gibi.

Müdavim Üye
    Alıntı MEC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese kolay gelsin,
    Form mutabakatları için telefon, mail, fax trafiği yaşadığımız şu son günlerde tüm meslektaşlara önerimdir.

Alış ve satış faturalarında biliyorsunuz ki son cari hesap bakiyesi istenirse kullanılan program vasıtasıyla yazdırılabilmektedir.
    Aynı şey BA/BS formları içinde uygulanabilir kanaatindeyim.
    Şöyle ki:
    Aralık ayında olduğumuz bu günlerde bir önceki ayın varsa b formu rakamı varsa kullanılan program vasıtasıyla yazdırılmasını müşterilerimize söyleyip kabul ettirebilirsek işyükümüz %80 oranında azalır kanaatindeyim.
    Programcılar için çok zor bir durum olmasa gerek. Aralık ayında varsa Kasım rakamları, ocak ayında varsa aralık rakamları gibi.
    Sayın mec bu bahsettiğiniz ba-bs verileri alma işlemini çoğu programlar yapıyor zaten.(muhasebe modülü olanlar).Ben mükelleften excele atmasını ve bana göndermesini istiyorum.Sonra excelde farklı kaydet seçeneğini seçip dosya adı bölümünde metin sekmeyle ayrılmış seçeneğini seçip karşıma çıkan iki soruya evet ve exceldende çıkarken çıkan ekrana hayır dediğimde txt dosyası oluşturuyor ve bdpye girdiğimde txt yi içeri aktardığımda bütün veriler otomatik yerleşiyor banada sadece kaydetmek düşüyor.

Müdavim Üye
    Lucada zaten BA BS formunu almaktadır müşterilere gönderiyoruz mutabakatları onlar yapıyor biz hiç uğraşamayız dün bir SMMM bizi aradığında ona da niçin uğraştığını sordum pek cevap veremedi. Netice arkadaşlar bu işler baştan alıştırmaya bağlı önce siz yaparsanız sonra müşteriye yapın demek zordur. Müşteri arar veya kendi carileri ile kontrol eder bize tamam dediklerinde beyanname programına aktarmak kalıyor.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler