Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 7166 Sayılı Kanun Ücret ve Prim Desteği Başladı mı?

Kıdemli Üye
    Nereden
    KEMER

7166 Sayılı Kanun Ücret ve Prim Desteği Başladı mı?

Arkadaşlar merhaba,
    herkese hayırlı haftalar, hayırlı işler. Sabah bankaya 04/2019 dönemi sgk borcunu yatırmaya gittiğimde borç çıkmadı. borcunuz bulunmamaktadır dedi. SGK sistemine girip borç görüntüle dediğimde ise 04/2019 dönemi borç orda görünüyor. Ücret desteğinden faydalanacak 1 işçimiz var, ücret desteği başladımı acaba. başladıysa kalan tabkibini nerden yapabiliriz. İyi Çalışmalar.
    Ne Mutlu Türküm Diyene !!!

Kıdemli Üye
    Bende bugün baktım henüz yansıyan bir şey yok . Tekrar bir kontrol edin derim

Müdavim Üye
    9 ayını doldurmadan işçiler mahsup filan olmaz
    Kendini Bil Kendini

Kıdemli Üye
    Nereden
    KEMER
    Alıntı gunduzmuhasebe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    9 ayını doldurmadan işçiler mahsup filan olmaz
    9 ay sonunda mı indirim olacak, kanunda öyle birşey yazmıyor. 9 ay içerisinde işveren tarafından veya bazı nedenlerden dolayı çıkış yapılırsa yapılan indirimler faiziyle beraber geri alınacak diyor. sanki önce indirim olacak gibi, benmi yanlış anladım acaba.

Müdavim Üye
    Alıntı vatansever027 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    9 ay sonunda mı indirim olacak, kanunda öyle birşey yazmıyor. 9 ay içerisinde işveren tarafından veya bazı nedenlerden dolayı çıkış yapılırsa yapılan indirimler faiziyle beraber geri alınacak diyor. sanki önce indirim olacak gibi, benmi yanlış anladım acaba.
    evet kanunda yazmıyor ancak hazine boş. işsizlik fonunu bitirmişler emeklilik fonundan borç alıyorlar. beka sorunu var ülkede bilmiyormusunuz.
    Kendini Bil Kendini

Kıdemli Üye
    Nereden
    KEMER
    Alıntı gunduzmuhasebe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet kanunda yazmıyor ancak hazine boş. işsizlik fonunu bitirmişler emeklilik fonundan borç alıyorlar. beka sorunu var ülkede bilmiyormusunuz.
    beka meselisini komşu ülkelerindeki ABD'nin üs yapılanmasıyla da görebilirsiniz. adamlar adaya 700 adet zırklı araç getiriyor. orda tur atmak için getirmiyorlar heralde.Şimdi siyasi polemige girmek istemiyorum ama sadece 1 tane TÜRKİYE var ve bu ülke hepimizin.

Müdavim Üye
    Diycek ne çok sözüm varmış tam bir sayfa yazdım geri sildim. Bu ülke hepimizin tam bir sayfalık sorununa rağmen. Koltuk sorunuda birgün biter inşallah. çünkü en büyük sorunu koltuk sorunu.
    Kendini Bil Kendini

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler