Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Başlangıç ve Bitiş Günü Aynı Olan Rapor

Yeni Üye

Başlangıç ve Bitiş Günü Aynı Olan Rapor

Merhabalar,

1 personelimiz aynı ay içerisinde 2 ayrı rapor almış. Bir tanesinde sorun yok fakat diğer raporun başlangıç ve bitiş tarihi aynı güne denk geliyor. Raporlar hastane tarafından vizite giriş sistemine de işlenmemiş. Manuel girmek zorundayım. Hastanenin rapor servisi de cevap vermiyor. "Geliş tarihi 25/12 - Çıkış tarihi 25/12" yazan raporu nasıl gireceğim. İşe başlama ibaresi olmadığından kararsızım.

Müdavim Üye spawn43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    üstadım manüel bölüme gelip başlangıcı 25 i seçeceksiniz.İşe başlama tarihine de 26'sı seçeceksiniz.Bu kadar.
    'Harvard üniversitesinden 10.000,00 dolara alacağınız bir yıllık eğitimi, 5 dolarlık kütüphane kartıyla da alabilirsiniz.''
    -ALBERT EİNSTEİN-

Müdavim Üye
    Nereden
    Lüleburgaz
    O rapora onay vermenize gerek yok. Ceza çıkmaz. Bırakın o şekilde kalsın onay vermeyin. Hatta eksik gün bile göstermeseniz iyi olur.

Yeni Üye
    Teşekkürler cevaplarınız için.
    Raporda herhangi bir rahatsızlık yazılmamış sadece muayene yapılmış. Sanki personel 2 saatliğine doktora gidip işe dönmüş gibi bile yorumlanabilir. Daha önce personelin raporu getirmemesi vb gibi rapor mevzularında ceza yemiş bir mükellef. Yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Bu raporu 1 günlük rapormuş gibi girsem (26 aralıkta işbaşı) bir sıkıntı yaşar mıyız?

Müdavim Üye
    Aynı ay içinde 2 ayrı rapor diyorsunuz. Buna göre bir raporda diyelim ki 5 gün. İkinci raporda 25.nde gelip 25.nde bitende 1 gün. Eğer böyle ise ilk raporda 1 gün olsa bile Aralık ayında eksik gün göstereceksiniz. Burada bir anlaşalım.
    25.nde gelmiş 25.nde çıkmış. Doktorlar 2 saatlik gelen hastaya böyle rapor düzenlemezler. Muayene eder ilacını yazar eline küçük bir kağıt parçası verir. İlaçlarını eczaneden al der gönderir. Demekki hasta 1 gün veya 8-10 saat yattı, veya müşahade anında tuttular. Rapor yazdılar ise muhakkak 1 gün çalışmamıştır. veya aksini düşünmek bile istemiyorum doktor veya oradaki insanların bilgisizliğindendir.
    Anlattığınıza göre ilk raporda eksik gün kadar + 1 günde sonraki rapor için gireceksiniz. Baktınız ileride 1 gün problem oldu. Yazmamanız lazımdı. 1 gün ücretsiz izinli diye gösterirsiniz. Siz yinede 1 gün ücretsiz izin kağıdını yapın işçiyede imzalatın ne olur ne olmaz.

Müdavim Üye
    Nereden
    Antalya
    Alıntı Karce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı ay içinde 2 ayrı rapor diyorsunuz. Buna göre bir raporda diyelim ki 5 gün. İkinci raporda 25.nde gelip 25.nde bitende 1 gün. Eğer böyle ise ilk raporda 1 gün olsa bile Aralık ayında eksik gün göstereceksiniz. Burada bir anlaşalım.
    25.nde gelmiş 25.nde çıkmış. Doktorlar 2 saatlik gelen hastaya böyle rapor düzenlemezler. Muayene eder ilacını yazar eline küçük bir kağıt parçası verir. İlaçlarını eczaneden al der gönderir. Demekki hasta 1 gün veya 8-10 saat yattı, veya müşahade anında tuttular. Rapor yazdılar ise muhakkak 1 gün çalışmamıştır. veya aksini düşünmek bile istemiyorum doktor veya oradaki insanların bilgisizliğindendir.
    Anlattığınıza göre ilk raporda eksik gün kadar + 1 günde sonraki rapor için gireceksiniz. Baktınız ileride 1 gün problem oldu. Yazmamanız lazımdı. 1 gün ücretsiz izinli diye gösterirsiniz. Siz yinede 1 gün ücretsiz izin kağıdını yapın işçiyede imzalatın ne olur ne olmaz.
    Aynı durum bizde de oldu... Personel mr dı fildi yarım günden fazla hastahane de kalmış elinde 1 günlük raporla geldi ücretsiz izin durumuna düşmemesi için veriyorlar sanırım. Hastahane 3 gün altı raporları girmiyor yada sistem bize göstermiyor 3 günün altındaki hiçbir rapor sistemde yok bu ay elimde 6 tane var 1/2 gün olarak sitemde hiçbirisi yok. Onaylamıyorum ve eksik gün yapsakta zaten sistem kabul etmiyor...
    "Aslında, Bir Çocuğa "YOK" Demekmiş En Zor Olan... hsyn_

Yeni Üye
    31 gün çeken aylarda bu tür raporları sisteme ne olur ne olmaz diye giriyorum, zaten eksik gün olmadığı için bir değişiklik olmuyor. Benimki biraz "raporu neden girmediniz/onaylamadınız" sorularına karşı tedbir. Fakat bu personelin bir raporu daha var, eksik günlerini 1 gün daha arttıracağı için bu raporu(!) girip giremeyeceğim önemli. Raporda "hasta muayene edilmiş ve tavsiyeler verilmiştir" diye yazıyor. standart iş göremezlik belgesi olarak da düzenlenmemiş. öyle olsa zaten kafanızı şişirmezdim.
    Bu raporu 1 günlük rapor olarak girmeye karar verdim.
    Hepinize ilginiz için teşekkür ederim.

Müdavim Üye
    sistemde 16.01.2019 ile 29.01.2019 tarihleri arasında rapor var. raporu onayladığımda 28.01.2019 tarihine kadar çalışmamıştır seçmek zorunda kaldım. şimdi prim bildirgesini verirken bu kişiyi 14 günmü raporlu göstermeliyim 13 günmü. sistemde gözüken şekilde 16.01.2019 ile 29.01.2019 tarihini zirveye yazdığımda 14 gün raporlu hesapladı prim bildirgesini o şekilde onayladım. iptal ek yapmalımıyım bildirgeye emin olamadım. bildirge sistemi eğer hata varsa beni uyarmazmıydı. ceza gelirmi hiç birşey yapmazsam.
    Kendini Bil Kendini

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler