Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Prim borcu sebebi ile kapatilan e bildirge ekrani

Prim borcu sebebi ile kapatilan e bildirge ekrani

Mükellefin Sosyal güvenlik kurumuna olan prim borçlarından dolayı e bildirge ekranı kapatıldığı için elektronik ortamda bildirge gönderemiyoruz. İş yeri ve personeller faaliyete devam ediyor. Bildirgeyi elden götürüldüğü zamanda personelin ücretinin aldığı ücretin % 20 si kadar cezai işlem olacağı söylenmiş sgk memuru tarafından. Bu gibi bir durum ile karşılaşan meslek mensubu arkadaşlarımın paylaşımlarını bekliyorum, Çalışma hayatınızda başarılar kolaylıklar diliyorum.

Müdavim Üye
    Alıntı delicebirsevda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mükellefin Sosyal güvenlik kurumuna olan prim borçlarından dolayı e bildirge ekranı kapatıldığı için elektronik ortamda bildirge gönderemiyoruz. İş yeri ve personeller faaliyete devam ediyor. Bildirgeyi elden götürüldüğü zamanda personelin ücretinin aldığı ücretin % 20 si kadar cezai işlem olacağı söylenmiş sgk memuru tarafından. Bu gibi bir durum ile karşılaşan meslek mensubu arkadaşlarımın paylaşımlarını bekliyorum, Çalışma hayatınızda başarılar kolaylıklar diliyorum.
    Benim başıma gelmişti. Kurumun yolladığı ihbarnameleri tebliğ almamış mükellef. O yüzden kapatmışlardı. Mükellef kuruma giderek imzalı taahhütte bulundu. O şekilde açılmıştı şifre.

Müdavim Üye
    Nereden
    Lüleburgaz
    Bizimde adres sıkıntısından dolayı kapatılmıştı adres değişikliğini bildirmediğimizden tebligatlar yerine ulaşmadığı için. Kurumdaki memur elden verin sonraki ayları yine ebildirgeden devam edersiniz dedi. Elden verdik ocak 2017 bildirgesini ceza falan kesilmedi. Süresi içinde elden verirseniz ceza kesilmez memur niye öyle demiş anlamadım.

Yeni Üye
    Nereden
    heryer
    Borçtan dolayı değilde tebliğ edilmemiş İPC cezalarından veya adres biligilerinin değişip bilgi verilmediğinden dolayı kapatıldığını biliyorum ama Ödenmeyen sgk borcundan kapatıldığını hiç görmedim bugüne kadar, İPC cezası olmadığına eminmisiniz üstad
    Dünyanın Kahrını Çekeceğine Psikopat ol dünya senin kahrını çeksin

Müdavim Üye
    Nereden
    Balıkesir-Gönen
    Ödenmeyen prim ceza neden,i ile kapatırsa suç işlemiş olur elden de almıyorsa vatandaşa başka seçenek bırakmıyor görevi kötüye kullanıyor demektir suç duyurusu yapmak gerekir.Aynı oüh nedeni ile adam işten çıkarılıyor ama tutuklanmıyor bilinen suçu yok sadece şüphe var karısıda işten çıkarılıyor kredi kartları ve pasaportları iptal oluyor sen artık öl denilmiş oluyor nasıl yaşayacak bu aile.Prf.Kabaoğlu yurtdışındaki üniversitede ders verme şansı var ama pasaportu iptal olmuş gidemiyor.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler