İşten Çıkış Nedeni “16- Sözleşme sona ermeden sigortalının aynı işverene ait diğer işyerine nakli” Seçilen Personeller için Nakil gideceği İşyerinin sicil numarasını yazma zorunluluğu getirilmiştir.SGK
![]()
İşten Çıkış Nedeni “16- Sözleşme sona ermeden sigortalının aynı işverene ait diğer işyerine nakli” Seçilen Personeller için Nakil gideceği İşyerinin sicil numarasını yazma zorunluluğu getirilmiştir.SGK
![]()
Dün akşam çıkış yaparken farkına vardım.Çıkış nedeni 16 kodu olanlar için zorunlu onu da parantez içinde belirtmişler.Ne gerek vardı![]()
Hüküm yalnız ALLAH'ındır...
Luca kullaniyorum sgk nakil numarasini nereye yazilacak ?
uygulamada sıkıntı varmı.
24 haneli sicil numarasından bahsetmiş. alt işveren kodlarını dikkate alındığında 26 haneli oluyor.
bu sicil numarasını nasıl yazacaz bilen ?
Nasıl yazılacak bilen yok. alo 170 i de aradım. ssk yada gittim kimsenin haberi yok. bende birde Sigortalının çıkış
yaptığı işyeri vergi no (veya mersis no) ile nakil gideceği işyeri vergi no (veya mersis no ) aynı olmalı diye sorun veriyor
Arkadaşlar 24 haneli olması için kontrol numarasını çıkardığınız zaman kabul ediyor.
herkese hayırlı ramazanlar. iyi çalışmalar..
yaman bey çok sağol'un
Unutmadan şunu da yazalım Nakil durumlarda yeni girdiği işyeri adresinde işe giriş bildirgesinde de nakil geldiği sicil numarasını belirtmeniz gerekiyor.Ancak dikkatimi çekti işe giriş bölümünde zorunlu ibaresi yok.Yine de siz uygulama gereği girin. 24 haneli sicil numarasında sadece kontrol numarası girilmeyecek...
Hüküm yalnız ALLAH'ındır...
çalışılmadığına dair bildirim sayfası girişi güvenlik kodu da eklenmiş....
YANİ ;
bu aralar SGK sistemi çalışmadığı ile ilgilenmiyorlar bunun yerine böyle ek bilgiler istiyorlar bizden.
bakalım nereye kadar?
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)